Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Køb 5 produkt(er) mere og få:
- En gratis gave: Lekaform Ingefær 300 stk
Køb for 400.00 kr. mere og få:
- En gratis gave: Lekaform Jern 250 stk
Køb for 650.00 kr. mere og få:
- Gratis fragt

Fiskeolie & omega-3 fedtsyrer

Tilbud

Alle tilbud

Stay Viking (120 tabletter)

Stay Viking (120 tabletter)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

En stærk koncentreret fiskeolie - 90% omega-3 olier - 48% EPA, 32% DHA & unikke nordiske urter

Flere detaljer...

349,00 DKK

902085

Produkt Fra (antal) Rabat
Stay Viking (120 tabletter) 3 -33%

En stærk koncentreret fiskeolie - 90% omega-3 olier - 48% EPA, 32% DHA & unikke nordiske urter

Stay Viking er den nye generation af fiskeolie, som er udviklet til at sikre både optagelighed og udnyttelse af fedtsyrerne, med ingredienser der bidrager til en bedre fedtstofomsætning.

Det helt revolutionære ved Stay Viking er det utrolig høje indhold af omega-3 olier på 90%, hvoraf 48% er EPA, og 32% er DHA. Det er samtidig en verdensnyhed at der er tilsat en unik kombination af nordiske urter:

  • Surbær
  • Havtorn
  • Rosmarin

Stay Viking er en højkoncentreret letoptagelig fiskeolie. Vi har brug for de naturlige flerumættede fedtsyrer: DHA og EPA. De hjælper os til et normalt kolesterol niveau i blodet, de bidrager til, at vores hjerte slår, og de hjælper os med at holde kredsløbets cellevægge smidige.*

DHA har betydning for både vores syn og vores hjernefunktion.* Stay Viking indeholder også potente ekstrakter af nordens urter: De røde anthocyaniner stammer fra aroniabær, som hjælper med at beskytte fedtstoffer og celler mod oxidativt stress.

De gule og orange carotinoider kommer fra havtorn, som bidrager til at styrke kredsløbet og immunforsvaret. Den grønne rosmarin støtter lever og galdeblære, og bidrager til en bedre fedtstofomsætning, så kroppen kan udnytte de gavnlige næringsstoffer.

Indhold pr. 2 tabletter:

Omega-3 fedtsyrer

900 mg

Heraf

     EPA

480 mg

     DHA

320 mg

Surbær

10 mg

Havtorn

10 mg

Rosmarin

10 mg

EPA og DHA medvirker til at vedligeholde normal hjertefunktion. Gavnlig effekt opnås ved et dagligt idtag på 250 mg af EPA og DHA.*

DHA medvirker til at vedligeholde normal hjernefunktion og et normalt syn. Gavnlig effekt opnås ved et dagligt indtag af DHA på 250 mg.*

Indhold:
120 kapsler

Daglig dosis:
2-4 kapsler dagligt. Sluges med rigelig væske.

Ingredienser:

Fiskeolie, Gelatine fra ko (bovine), konsistensmiddel (Glycerol), stabilisator (Bivoks), Vand, farvestof (Karamel), Surbær (Aronia Melanocarpa (Michx.) Elliot), Havtorn (Hippophae Rhamnoides L), Rosmarin (Rosmarinus Officinalis L), stabilisator (Lecithin), antioxidant (Tocopherolrig ekstrakt).

No customer reviews for the moment.

Skriv en anmeldelse

Stay Viking (120 tabletter)

Stay Viking (120 tabletter)

En stærk koncentreret fiskeolie - 90% omega-3 olier - 48% EPA, 32% DHA & unikke nordiske urter

Skriv en anmeldelse

30 other products in the same category :