Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Køb for 650.00 kr. mere og få:
- Gratis fragt

Kategorier

Tilbud

Alle tilbud

Forretningsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Helseform, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Helseform.


Levering og forsendelse

Alle ordrer til levering i Danmark sendes som standard med GLS med serviceydelserne "Med omdeling" og "Uden omdeling". Det vil sige at pakken enten leveres direkte til din adresse eller til en af GLS' mange pakkeshops.

Vores forsendelsesgebyr er 55 kr. incl. moms inden for Danmark ved levering til pakkeshops. Levering direkte til døren er 65 kr. incl. moms. Ved bestilling af varer for minimum 650 kr. er levering gratis.

Levering af varer fra Helseform anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Leveringstid i Danmark: 1 - 7 hverdage.

Ved udlandskudner kan der forekomme længere leveringstid. Afstand til landet, landets lovgivning mm. kan have indflydelse på forsendelsestiden. Derudover er forsendelsesgebyret det aktuelle beløb som GLS opkræver. Dette beløb afhænger af pakkens størrelse, vægt, mm. Ved køb af over 650 kr, påregnes der en rabat på 65 kr. incl. moms fra forsendelsesgebyret.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Helseform overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Når du handler på Helseform har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eventuelle fejl eller mangler ved leverancer fra Helseform bør påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Henvendelse bedes rettet til shop@helseform.dk.

For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed begrænset til den holdbarhedsperiode, som producenten har anført.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Gøres der brug af reklamationsretten kan varen/varerne returneres til:

Helseform ApS
Industrivej 8
5772 KværndrupBestilling

For danske kunder:

Som udgangspunkt kan danske kunder kun bestille varer på vores website: www.helseform.dk. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Helseform indgås aftaler på dansk.

For udenlanske kunder:

Udlandske kunder bedes henvende ordrebestillinger til shop@helseform.dk. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter, og forsendelsesomkostningerne er afhængig af GLS's aktuelle forsendelsesgebyr til det aktuelle land.

Kopi af ordrebekræftigelse:

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du med fordel benytte linket hertil under "Min Konto". Hvis du ikke har tilmeldt dig som bruger på Helseform, bedes du sende en mail til shop@helseform.dk.


Betaling

Vi tager ikke kortgebyrer.


Hos Helseform kan du betale med:

- Dankort, VISA-Dankort

- VISA, Mastercard, Maestro, Viabill, Mobilepay

- Bankoverførsel til:
  Reg. nr. 0828
  Kontonr. 0001068989

  IBAN: DK7908280009400601

  SWIFT: SWESDK22

Pengeinstitut: Sparekassen Sjælland-Fyn A/S i Faaborg (bemærk ved denne betalingsform bliver varerne først afsendt når betalingen forekommer på Helseform's konto)

Vær opmærksom på, at du ved betaling med bankoverførsel ikke er dækket af bankernes indsigelsesordning.

Ved brug af betalingskort reserveres beløbet til betaling af dit køb. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra Helseform. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis en del af din leverance først kan leveres senere og må eftersendes, trækkes beløbet ikke før den sidste del af din leverance er afsendt fra Helseform.

Køb med viabill Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit

ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Ønskes der at købe for mere end 2.000 kr. yder Viabill en service med op til 20.000 kr. lån til dit køb - dette er dog med renter og gebyrer pålagt. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. For yderligere information om ViaBill besøg www.ViaBill.com. Her kan du også læse mere om ViaBills beskyttelse af personoplysninger.Fortrydelsesret

Når du handler på Helseform har du 14 dages fortrydelsesret til at meddele Helseform at du fortryder dit varekøb.

Fortrydelsesretten regnes fra modtagelsestidspunktet af varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men leveres de enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager de(n) sidste vare(r). Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved shop@helseform.dk.eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i forretningsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du har købt flere varer hos Helseform, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.


Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Helseform ApS
Industrivej 8
5772 Kværndrup
CVR: 36420456
E: shop@helseform.dk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked of aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Helseform, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • tlf. nr.
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Helseform ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Den dataansvarlige på www.helseform.dk er administrerende direktør af Helseform ApS; Claus Kjeldsen.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Helseform videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Helseform har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Helseform via e-mail: shop@helseform.dk.


Logstatistik

Vi gør brug af Google salgssporingsteknologier, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Vi garanterer, at dine personlige oplysninger aldrig vil blive videregivet eller misbrugt på noget tidspunkt.

Logstatistikken anvendes udelukkende med det formål, at optimere Helseform og derved kundeoplevelsen som du kan forvente hos os.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@helseform.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12-02-2020


Virksomhedsoplysninger

 Navn:

 Helseform ApS

 Cvr-nr.:

 36420456

 Virksomhedsform:

 Iværksætterselskab

 Adresse:

 Lager: Industrivej 8, 5772 Kværndrup

 Email:

 shop@helseform.dk

 Etableringsår:

 2014

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Helseform ApS
Industrivej 8
5772 Kværndrup
E-mail: shop@helseform.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)