Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Køb 5 produkt(er) mere og få:
- En gratis gave: Lekaform Ingefær 300 stk
Køb for 400.00 kr. mere og få:
- En gratis gave: Lekaform Jern 250 stk
Køb for 650.00 kr. mere og få:
- Gratis fragt

Hud, hår & negle

Tilbud

Alle tilbud

Stay Young & Beautiful (60 tabletter)

Stay Young & Beautiful (60 tabletter)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Hold sexlivet kørende med Stay Gay. Stay Gay er både til mænd og kvinder, og til alle seksuelle præferencer, og ordet "Gay" betyder bare at være glad

Flere detaljer...

349,00 DKK

902087

Produkt Fra (antal) Rabat
Stay Young & Beautiful (60 tabletter) 3 -33%

ANTIAGE: Hud, hår & negle.

Stay Young & Beautiful er et meget avanceret og nyudviklet skønhedsprodukt, hvor vi har lagt ekstra vægt på en optimal pleje og omsorg af din hud, dit hår og dine negle. Vi er alle sammen gennem de seneste år blevet mere opmærksomme på de fantastiske fordele der ligger i, at vedligeholde sit ydre, og at forebygge aldersrelateret forandringer. Vi har derfor sammensat en komposition af ingredienser og urter, som hjælper med at modvirke aldersrelateret forandringer på din hud.

Ideen bag Stay Young and Beautiful ligger I at kunne bevare et smukt ydre hele livet. Forudsætningen for skønhed er, at vores celler får næringsstoffer, så de kan forny sig, og beskytte cellemembranerne mod frie radikaler. Det er anti-age.

Huden indeholder collagen, som er nødvendigt for et velfungerende bindevæv. Stay Young and Beautiful er tilsat collagen, fordi kroppens egen produktion af collagen falder med alderen. Der er tilsat vitaminer, som sammen med zink og L-cystein bidrager til de processer, som opbygger og vedligeholder huden og dens elasticitet.

Urterne har antioxidantegenskaber. Morgenfrue udviser helende egenskaber på hud og slimhinder. Vindruekerneekstraktet medvirker til at forbedre hudens sundhed og udseende. Granatæble indeholder naturligt C-vitamin, som hjælper huden til at optage collagen, og bidrager med K-vitamin, som øger blodcirkulationen i huden.

Vi kalder det anti-age.

Indhold pr. 2 tabletter:   % RI     % RI

Collagen

125 mg

ND Silicagel op Kolloidform 25 mg ND

Havtorn ekstrakt

75 mg

ND Vitamin A 700 µg 88

Tomat ekstrakt med Lycopen

60 mg

ND Vitamin B2 1,2 mg 86

Lycopen

8 mg

ND Vitamin B3 12 mg 75

Morgenfrue ekstrakt med Lutein

55 mg

ND Vitamin B7 40 µg 80

Lutein

10 mg

ND Vitamin C 42 mg 53

Vindrue kerneekstrakt

30 mg

ND Vitamin K2 20 µg 27

Granatæble ekstrakt

25 mg ND L-Cystein 43 mg ND
Agerpadderokke ekstrakt med Silica 50 mg ND Zink 8 mg 80
      Selen 50 µg 91

RI = Referenceindtag
ND = Anbefalet referenceindtag ikke fastsat

Indhold:
60 tabletter

Daglig dosis:
1 tablet morgen og aften. Sluges med rigelig væske.

Ingredienser:

fyldemiddel (Mikrokrystallinsk cellulose), disintegrerende middel (Tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Collagen, fyldemiddel (Polyvinylpyrrolidone (E1202)), Lycopen, Havtorn ekstrakt (Hippophae Rhamnoides L), Tomat ekstrakt med Lycopen (Lycopersicon Esculentum Mill), antiklumpningsmiddel (Silicagel på Kolloidform), Morgenfrue ekstrakt med Lutein (Calendula Officinalis L), Agerpadderokke ekstrakt (Equisetum Arvense L), Ascorbinsyre, L-Cystein, fyldemiddel (Dicalciumphosphat), bindemiddel (Polyvinylpyrrolidone (E1201)), Vindrue kerneekstrakt (Vitis Vinifera L), konsistensmiddel (Magnesiumsalte af fedtsyrer), Granatæble ekstrakt (Punica Granatum L), Niacin, Lutein, Menakinon-7, Zink oxid, Retinol, Riboflavin, Selenit, Biotin.

Overfladebehandling: Hydroxypropylmethylcellulose, Talkum, Titandioxid, Polyethylenglycol, Glyceryltriacetat, Ethylcellulose, farvestoffer (Kaliumaluminiumsilikat, Røde og Sorte Jernoxider).

Reference til anprisninger:

Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

Zink, Selen og Vitamin C bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Zink, Vitamin A, Biotin og Riboflavin bidrager til at vedligeholde en normal hud.

No customer reviews for the moment.

Skriv en anmeldelse

Stay Young & Beautiful (60 tabletter)

Stay Young & Beautiful (60 tabletter)

Hold sexlivet kørende med Stay Gay. Stay Gay er både til mænd og kvinder, og til alle seksuelle præferencer, og ordet "Gay" betyder bare at være glad

Skriv en anmeldelse

30 other products in the same category :